Stanovení identity a analýza image firmy BONEGA spol. s r.o. - Hudeček, Michal; Chalupský, Vladimír, 1956-; Pánek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce je stanovit identitu firmy BONEGA dle představ vedení a porovnat ji s vnímanou image přístrojů, značky a firmy BONEGA. Dotazování probíhalo u zákazníků a partnerů firmy, takže z něj lze vypozorovat, jak přibližně mohou vypadat reference, které o firmě její zákazníci vytváří. Závěrem práce jsou doporučení, která by firma měla následovat, chce-li svůj image posílit.
Vedoucí práce: Vladimír Chalupský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; marketingový výzkum; identita; bakalářské práce; marketing; marketing research; identity; bachelor's theses