Analýza strategické pozice DIL Immoblien-leasing Praha Koncernová s.r.o. - Mocek, Petr (2008)
Práce se zabývá praktickým příkladem strategické analýzy firmy podnikající v leasingu nemovitostí a návrhem strategické změny jako řešení krize.