Analýza strategické pozice DIL Immoblien-leasing Praha Koncernová s.r.o. - Mocek, Petr; Chalupský, Vladimír, 1956-; Nováková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá praktickým příkladem strategické analýzy firmy podnikající v leasingu nemovitostí a návrhem strategické změny jako řešení krize.
Vedoucí práce: Vladimír Chalupský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; leasing; bakalářské práce; leasing; bachelor's theses