Podnikatelské prostředí, kulturní specifika a obchodní zvyklosti oblasti Západního pobřeží USA na příkladu vybrané firmy - Lošťáková, Eva (2008)
DP zprostředkovává pohled na současné podnikatelské prostředí a obchodní zvyklosti podmíněné kulturními specifiky na základě konkrétních vazeb na podnikatelskou jednotku oblasti Západního pobřeží.