Podnikatelské prostředí, kulturní specifika a obchodní zvyklosti oblasti Západního pobřeží USA na příkladu vybrané firmy - Lošťáková, Eva; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Mužík, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
DP zprostředkovává pohled na současné podnikatelské prostředí a obchodní zvyklosti podmíněné kulturními specifiky na základě konkrétních vazeb na podnikatelskou jednotku oblasti Západního pobřeží.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses