Zhodnocení bezpečnosti práce v Paláci Lucerna - Alberovský, Jiří; Pincová, Eva; Ambrůžek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Vyhledání nejzávažnějších problémů v oblasti bezpečnosti práce související s provozem pracovního systému objektu.
Vedoucí práce: Eva Pincová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses