Financování profesní organizace - občanského sdružení - Drahota, Jiří; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá problematikou získávání prostředků a jejich efektivního využívání v prostředí reálné profesní organizace fungující v první formě občanského sdružení.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; financování; profesní organizace; bakalářské práce; financing; professional organizations; bachelor's theses