"Low-cost" automobily - hrozba nebo příležitost pro Evropu? - Ekslerová, Vladěna; Přikrylová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá fenoménem low-cost automobilů (do 8 000 ?) a jejich perspektivě pro evropský trh: do jaké míry je evropský trh pro prodej low-cost automobilů (LCA) perspektivní? Jak by měl LCA pro evropský trh vypadat? Jaké jsou klíčové faktory úspěchu? První část pojednává o LCA obecně (vývoj, výroba, ziskovost), druhá část se věnuje jejich přítomnosti globálně, třetí část je strategickou analýzou evropského automobilového trhu z pohledu výrobce LCA.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; automobilový průmysl; diplomové práce; automobile industry; master's theses