Problémy naplňování Lisabonské strategie v České republice - Jadrná, Anna; Klvačová, Eva, 1943-2010; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce pojednává o Lisabonské strategii, jejím vzniku, vývoji a dopadu na Českou republiku. Je zde zdůrazněn aspekt konkurenceschopnosti, co je konkurenceschopnost, jaké jsou její pilíře a jak se dá měřit. Dosahování cílů Lisabonské strategie je také sledováno a analyzováno, a to jak na úrovni Evropské unie, tak i na úrovni České republiky.
Vedoucí práce: Eva Klvačová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; konkurenceschopnost; diplomové práce; competitiveness; master's theses