e-Government - analýza a trendy ve veřejné správě - Fejfarová, Jana (2008)
Cílem práce je vytvořit analýzu e-governmentu v České republice. Analýza se skládá ze dvou částí ? teoretické, ve které mapuji legislativu zabývající se tímto tématem a možnosti, které tento způsob komunikace úřadů nabízí občanům. Druhá část je zaměřena na průzkum elektronických služeb, které se vyskytují na internetových stránkách českých měst a obcí. Hlavním přínosem práce je analýza současných trendů v oblasti e-služeb veřejné správy.