e-Government - analýza a trendy ve veřejné správě - Fejfarová, Jana; Basl, Josef, 1961-; Řepa, Václav, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem práce je vytvořit analýzu e-governmentu v České republice. Analýza se skládá ze dvou částí ? teoretické, ve které mapuji legislativu zabývající se tímto tématem a možnosti, které tento způsob komunikace úřadů nabízí občanům. Druhá část je zaměřena na průzkum elektronických služeb, které se vyskytují na internetových stránkách českých měst a obcí. Hlavním přínosem práce je analýza současných trendů v oblasti e-služeb veřejné správy.
Vedoucí práce: Josef Basl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; elektronické služby; veřejná správa; diplomové práce; electronic services; public administration; master's theses