Nástroje a metody používané při výběrovém řízení - Petanová, Lucie; Šikýř, Martin, 1974-; Formánková, Dana, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tématem diplomové práce jsou nástroje a metody používané při výběrovém řízení. Teoretická část práce se orientuje na jejich rozbor a zhodnocení. Důraz je kladen zejména na výběrový pohovor a Assessment centrum. Praktická část práce je rozdělena do tří částí. První je zaměřena na tradiční metodu výběru zaměstnanců - výběrový pohovor. Druhá část se zabývá moderní metodou výběrového řízení - Assessment centrem. Součástí praktické části práce je také návrh modelové situace. Závěrečná část se orientuje na návrh nástrojů, které by bylo možné využívat v budoucnu (on-line testování a životopisy ve formě prezentací).
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses