Perspektiva hospodářských vztahů mezi ČR a Kanadou s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Musilová, Markéta (2008)
Diplomová práce analyzuje hospodářské vztahy mezi ČR a Kanadou s cílem identifikovat možnosti, které kanadský trh českým exportérům nabízí. Po obecném seznámení s Kanadou se práce věnuje ekonomickému vývoji této země a podmínkám podnikání na tamním trhu.Dále se soustředí na současné hospodářské vztahy těchto dvou států a perspektivy jejich dalšího rozvoje. A v neposlední řadě jsou zdůrazněny specifika kanadské kultury se zaměřením na obchodní jednání.