Perspektiva hospodářských vztahů mezi ČR a Kanadou s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Musilová, Markéta; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce analyzuje hospodářské vztahy mezi ČR a Kanadou s cílem identifikovat možnosti, které kanadský trh českým exportérům nabízí. Po obecném seznámení s Kanadou se práce věnuje ekonomickému vývoji této země a podmínkám podnikání na tamním trhu.Dále se soustředí na současné hospodářské vztahy těchto dvou států a perspektivy jejich dalšího rozvoje. A v neposlední řadě jsou zdůrazněny specifika kanadské kultury se zaměřením na obchodní jednání.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; hospodářské vztahy; Kanada; diplomové práce; economic relations; Canada; master's theses