Podpora vzniku a rozvoje technologických center a center sdílených služeb v ČR - Šíp, Martin (2008)
Práce se zabývá aktuální podporou (05/2008) vzniku a rozvoje technologických center a center sdílených služeb v ČR. Zaměřena je zejména na strukturální fondy OPPI, OP VaVpI a Investiční pobídky. Detailně rozebírá proces žádosti u OPPI.