Podpora vzniku a rozvoje technologických center a center sdílených služeb v ČR - Šíp, Martin; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá aktuální podporou (05/2008) vzniku a rozvoje technologických center a center sdílených služeb v ČR. Zaměřena je zejména na strukturální fondy OPPI, OP VaVpI a Investiční pobídky. Detailně rozebírá proces žádosti u OPPI.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; inovace; investiční pobídky; strukturální fondy; diplomové práce; innovations; investment incentives; structural funds; master's theses