Současný stav e-turismu v ČR - Handrejch, Jaroslav; Toman, Prokop, 1942-; Volráb, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá porovnáním způsobu poskytování informací pro turisty v jednotlivých regionech ČR. Toto porovnání je prováděno podle vlastní metodiky hodnocení, a převážně vlastních hodnotících kritérií, která se zaměřují zejména právě na hodnocení informací, které jsou pro turistiku důležité. Pro porovnání byl vybrán Jihočeský a Severočeský region ČR. Je zde provedena důkladná analýza vybraných turistických portálů z těchto regionů a následně vyhodnocen region, ve kterém je poskytování turistických informací na vyšší úrovni. Součástí této práce je i teoretická část, která slouží jako uvedení do dané problematiky a v závěru i praktická ukázka toho, jak může probíhat plánování turistické dovolené pomocí Internetu.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; informace; regiony; diplomové práce; information; regions; master's theses