Systémová analýza procesu publikování periodických tiskovin - Pešek, Martin (2008)
simulace, systémová analýza, systémová dynamika, systémové přístupy, systémové modelování, procesy, publikování, vydavatelství, magazín, periodické tiskoviny, publikování, Powersim, manažerský panel, periodický tisk, podnikatelský plán