Systémová analýza procesu publikování periodických tiskovin - Pešek, Martin; Mildeová, Stanislava, 1959-; Zeman, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
simulace, systémová analýza, systémová dynamika, systémové přístupy, systémové modelování, procesy, publikování, vydavatelství, magazín, periodické tiskoviny, publikování, Powersim, manažerský panel, periodický tisk, podnikatelský plán
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses