Tržní příležitosti firmy Hamé na trzích Bulharska a Rumunska - Šubrt, Vít; Přikrylová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce vychází z historie a vývoje firmy Hamé a hodnotí její úspěchy a potenciální možnosti na východoevropských trzích Rumunska a Bulharska. Oba trhy zkoumá pomocí PEST analýzy a na základě jejích výstupů je provedena SWOT analýza obou trhů, zhodnocení současné strategie a návrh možných kroků do budoucna.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Rumunsko; Bulharsko; diplomové práce; Romania; Bulgaria; master's theses