Návrh plánu uvedení středně těžkého plně pohonného civilního vozidla na trh v Evropě - Pařík, Ondřej (2008)
Cílem této práce je navržení plánu uvedení středně těžkého plně pohonného civilního vozidla na trh ve Evropě včetně odhadnutí přijatelné prodejní ceny. Práce byla vypracována ve spolupráci se společností Tatra a.s. V textu jsou analyzovány požadavky potencionálních zákazníků a konkurenční pozice vozidla v segmentu středně těžkých terénních nákladních vozů.