Návrh plánu uvedení středně těžkého plně pohonného civilního vozidla na trh v Evropě - Pařík, Ondřej; Přikrylová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem této práce je navržení plánu uvedení středně těžkého plně pohonného civilního vozidla na trh ve Evropě včetně odhadnutí přijatelné prodejní ceny. Práce byla vypracována ve spolupráci se společností Tatra a.s. V textu jsou analyzovány požadavky potencionálních zákazníků a konkurenční pozice vozidla v segmentu středně těžkých terénních nákladních vozů.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses