Vliv přímých zahraničních investic na vnější ekonomickou rovnováhu se zaměřením na automobilový průmysl - Navrátilová, Petra; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem této práce je podat ucelený náhled na současnou situaci v automobilovém průmyslu naší země z hlediska přílivu přímých zahraničních investic a jejich vlivu na platební bilanci. Hlavním důvodem, proč jsem se zaměřila v této práci na automobilový průmysl, je fakt, že právě automoilový průmysl patří k nejrychleji se rozvíjejícím odvětvím naší ekonomiky.Automobilový průmysl se také řadí mezi odvětví s největším přílivem PZI.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses