Převod formátu OOXML do HTML - Tejkal, Jan; Kosek, Jiří, 1975-; Juřek, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tématem práce je konverze dokumentu Wordu 2007 do formátu HTML. Práce začíná analýzou existujících konvertorů a popisem jejich nedostatků. Velký prostor je věnován popisu formátu dokumentu OOXML, zejména dokumentu WordprocessingML. Je také popsáno API, které lze použít pro práci s dokumenty OOXML. Hlavním přínosem práce je sestrojení vlastního konvertoru dokumentu WordprocessingML do formátu HTML. Konvertor je popsán v poslední kapitole.
Vedoucí práce: Jiří Kosek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; HTML (značkovací jazyk); diplomové práce; HTML (document markup language); master's theses