Redakční systém a jeho použití - Sládek, Jakub; Kastl, Jan, 1949-; Pták, Dalibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Tato diplomová práce se věnuje redakčním systémů se zaměřením na opensourcový systém Drupal, který je určený pro publikování na internetu. Nabízí čtenáři vhled do problematiky redakčních systémů, vysvětluje kritéria jejich členění, poskytuje návod při výběru vhodného redakčního systému. Čtenáři je představen redakční systém Drupal nejnovější verze 6, který je kriticky zhodnocen. Pro účely práce byla vytvořena internetová stránka spolu s popisem její tvorby, takže se čtenář může naučit práci se systémem, což při nedostatku literatury může být přínosné. Na závěr je vytvořen nový modul, spolu s vysvětlením jeho tvorby.
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; internet; diplomové práce; Internet; master's theses