Konkurenceschopnost zemí EU se zaměřením na Lisabonský proces - Skala, Jakub; Abrhám, Josef; Jelínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce charakterizuje konkurenceschopnost Evropské unie jako celku i jednotlivých členských států. Hlavním cílem je identifikace silných a slabých stránek konkurenceschopnosti EU a jejich porovnání s USA a Japonskem. Dále se práce zaměřuje na Lisabonský proces, jeho formování, průběh a dosahování stanovených cílů.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; konkurenceschopnost; diplomové práce; competitiveness; master's theses