Technologie Silverlight a její praktické využití - Bürger, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Diplomová práce se zabývá poměrně novou technologií Microsoft Silverlight, která představuje novou platformu pro vývoj bohatých internetových aplikací. Práce popisuje možnosti a funkce technologie Silverlight v kontextu dalších technologií. Součástí práce je také popis realizace praktické úlohy realizované v technologii Microsoft Silverlight 2.0, ve kterém demonstruji použití principů a technik popisovaných v teoretické části práce. Cílem práce je co nejlépe popsat tuto novou platformu pro vývoj webových aplikací z hlediska jejích výhod, možností, ale také omezení. Práce také srovnává technologii Silverlight se související technologií Microsoft Windows Presentation Framework, jakožto i s konkurenčními technologiemi pro tvorbu bohatých internetových aplikací.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; multimédia; diplomové práce; multimedia; master's theses