Komparace německého a českého podnikatelského prostředí - Pour, Jan; Přikrylová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Komparace českého a německého podnikatelského prostředí na základě PEST analýzy. Určení klíčových faktorů ovlivňujících působení na daných trzích.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Německo; diplomové práce; Germany; master's theses