Příliv přímých zahraničních investic do Indie - vybrané otázky - Janů, Petr; Němečková, Tereza, 1979-; Harmáček, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Indie se stala jedním z nejvýznamnějších států globalizovaného světa, jehož součástí jsou i přímé zahraniční investice (PZI). Od roku 1991 mají v Indii PZI podporu místní vlády. Cílem práce je seznámení s přílivem PZI do indické ekonomiky. Po základní charakteristice země budou PZI zanalyzovány z několika úhlů, dále se budeme věnovat politice indické vlády vůči PZI a nakonec dojde k nástinu některých příležitostí k dalšímu růstu přílivu zahraničního kapitálu.
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Indie; diplomové práce; India; master's theses