Rozhodovací, implementační a kontrolní mechanismy v oblasti operačních programů ČR - Tužinská, Iva; Němcová, Ingeborg, 1957-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Česká republika (dále jen ČR) získala vstupem do Evropské Unie možnost využívat podpory poskytované v rámci politky Hospodářské a sociální soudržnosti. Pro programové obodbí 2007 -2013 si ČR připravila celkem dvacet čtyři operačních programů. Rozhodovací, implementační a kontrolní mechanizmy analyzuji na jednomu programu - Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, což mi umožňuje postihnou veškeré aspekty implementace.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses