Výsledky studentů VŠE ve statistice - Knapová, Petra (2009)
Hlavním cílem mé práce je porovnat výsledky různých skupin studentů kurzu statistiky na VŠE. Práce je rozdělena na dvě části. V první části jsou uvedeny použité teoretické přístupy ke zpracování dat. Druhá část je praktická a je věnována porovnání výsledků studentů z různých hledisek pomocí popisné statistiky a některých statistických testů. V závěru jsou pak shrnuty výsledky této práce z dílčích srovnání dat z různých hledisek.