Výsledky studentů VŠE ve statistice - Knapová, Petra; Malá, Ivana, 1962-; Novák, Ilja; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Hlavním cílem mé práce je porovnat výsledky různých skupin studentů kurzu statistiky na VŠE. Práce je rozdělena na dvě části. V první části jsou uvedeny použité teoretické přístupy ke zpracování dat. Druhá část je praktická a je věnována porovnání výsledků studentů z různých hledisek pomocí popisné statistiky a některých statistických testů. V závěru jsou pak shrnuty výsledky této práce z dílčích srovnání dat z různých hledisek.
Vedoucí práce: Ivana Malá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; statistika; diplomové práce; statistics; master's theses