Toky v sítích - Tichá, Michaela (2008)
Bakalářská práce se zabývá úlohou nalezení maximálního toku v síti. Skládá se z části teoretické a programové. V teoretické části se čtenář seznámí s dosud nalezenými algoritmy pro nalezení maximálního toku. V programové části je pak popsáno programové zpracování jednoho z algoritmů, které se nachází na přiloženém CD.