Toky v sítích - Tichá, Michaela; Pelikán, Jan, 1943-; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Bakalářská práce se zabývá úlohou nalezení maximálního toku v síti. Skládá se z části teoretické a programové. V teoretické části se čtenář seznámí s dosud nalezenými algoritmy pro nalezení maximálního toku. V programové části je pak popsáno programové zpracování jednoho z algoritmů, které se nachází na přiloženém CD.
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses