Balanced Scorecard v Chart Ferox, a.s. - Novák, Jiří; Neumaierová, Inka, 1960-; Švejda, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce aplikuje metodu Balanced Scorecard na společnost Chart Ferox, a.s. Balanced Scorecard přináší výhody v podobě komplexního pohledu na podniku a je nástrojem pro tvorbu a implementaci strategie. Součástí práce je analýza současné situace podniku v rámci perspektiv Balanced Scorecard, finanční benchmarking a strategická analýza podniku. Dále je v práci sestaven návrh systému Balanced Scorecard, který obsahuje strategické cíle a jejích měřítka, strategické iniciativy a strategickou mapu společnosti Chart Ferox, a.s.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Balanced Scorecard; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses