Ocenění podniku Třinecké železárny, a. s. - Matyásko, Michal; Scholleová, Hana, 1964-; Hřebík, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je stanovit hodnotu podniku Třinecké železárny, a.s. prostřednictvím metody DCF s využitím FCFF a metody EVA. Práce obsahuje strategickou (analýza okolí podniku a SWOT analýza) a finanční analýzu, které představují základ pro sestavení finančního plánu, který se stává prostředkem umožňujícím vypočíst peněžní toky a ekonomickou přidanou hodnotu, které jsou nezbytné pro oceňovací proces.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční plánování; finanční analýza; diplomové práce; financial planning; financial analysis; master's theses