Fundraising - Havel, Tomáš (2008)
Práce se zabývá ve své teoretické části popisem občanské společnosti, neziskového sektoru a neziskových organizací. Dále je charakterizován a popsána činnost fundraisingu. Práce ve své praktické části obsahuje metodický návod jak postupovat při žádosti o poskytnutí finančních prostředků ze strukturálních fondů EU prostřednictvím programu SROP.