Fundraising - Havel, Tomáš; Boukal, Petr, 1962-2022; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá ve své teoretické části popisem občanské společnosti, neziskového sektoru a neziskových organizací. Dále je charakterizován a popsána činnost fundraisingu. Práce ve své praktické části obsahuje metodický návod jak postupovat při žádosti o poskytnutí finančních prostředků ze strukturálních fondů EU prostřednictvím programu SROP.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; občanská společnost; neziskový sektor; neziskové organizace; fundraising; diplomové práce; civil society; nonprofit sector; nonprofit organizations; fund raising; master's theses