Trh průmyslových a skladových nemovitostí - Horáková, Petra (2008)
Cílem této diplomové práce je představit a zhodnotit trh průmyslových a skladových nemovitostí v České republice, poukázat na jeho silné a slabé stránky, porovnat jej s trendy v dalších segmentech, s mezinárodními statistikami a odhadnout směr budoucího vývoje.Významná část seznamuje s realizací projektů formou regenerace brownfields, obnovou a znovuvyužití poškozených území.