Trh průmyslových a skladových nemovitostí - Horáková, Petra; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této diplomové práce je představit a zhodnotit trh průmyslových a skladových nemovitostí v České republice, poukázat na jeho silné a slabé stránky, porovnat jej s trendy v dalších segmentech, s mezinárodními statistikami a odhadnout směr budoucího vývoje.Významná část seznamuje s realizací projektů formou regenerace brownfields, obnovou a znovuvyužití poškozených území.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; trh nemovitostí; průmysl; diplomové práce; real estate market; industries; master's theses