Realizace konkrétního projektu "posklizňová linka" v zemědělském podniku - Tůma, Pavel (2008)
Diplomová práce je zaměřena na možnosti získání investiční dotace na modernizaci zemědělského podniku z Programu rozvoje venkova. Cílem práce je popsání a zhodnocení dotovaného projektu a upozornit na problémové oblasti, které mohou získání dotace ohrozit. Struktura práce je sestavena tak, aby čtenář získal nejen obecné, ale zejména konkrétní informace pro získání dotace z Programu rozvoje venkova.