Realizace konkrétního projektu "posklizňová linka" v zemědělském podniku - Tůma, Pavel; Vojík, Vladimír, 1944-; Čermák, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce je zaměřena na možnosti získání investiční dotace na modernizaci zemědělského podniku z Programu rozvoje venkova. Cílem práce je popsání a zhodnocení dotovaného projektu a upozornit na problémové oblasti, které mohou získání dotace ohrozit. Struktura práce je sestavena tak, aby čtenář získal nejen obecné, ale zejména konkrétní informace pro získání dotace z Programu rozvoje venkova.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; modernizace; zemědělství; dotace; diplomové práce; modernization; agriculture; subsidies; master's theses