Zápisná způsobilost ochranných známek - Čada, Ondřej (2008)
Práce se soustřeďuje na průzkum zápisu schopnosti ochranných známek do rejstříku ochranných známek a to nejen v kontextu České republiky, ale i Mezinárodního soudního dvora. Obsahem práce krom detailního popisu absolutních a relativních překážek zápisu schopnosti ochranných známek je i historie a porovnání přístupů schopnosti zápisu ochranných známek v Evropské unii.