Zápisná způsobilost ochranných známek - Čada, Ondřej; Boháček, Martin, 1947-; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se soustřeďuje na průzkum zápisu schopnosti ochranných známek do rejstříku ochranných známek a to nejen v kontextu České republiky, ale i Mezinárodního soudního dvora. Obsahem práce krom detailního popisu absolutních a relativních překážek zápisu schopnosti ochranných známek je i historie a porovnání přístupů schopnosti zápisu ochranných známek v Evropské unii.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; ochranné známky; diplomové práce; trademarks; master's theses