Příčiny neúspěchu společnosti MARKID TRUTNOV spol. s r.o. a s tím související řešení krizí - Šmídová, Gabriela; Šlechtová, Jitka; Vojík, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této diplomové práce je představení společnosti MARKID TRUTNOV spol. s r.o., provozující lyžařská střediska a s tím související infrastrukturu, zhodnocení její dosavadní činnosti a detailnější rozebrání situace posledních let. Společnost se v tomto období dostala z několika důvodů do krize, hrozící přerůst až do možného úpadku společnosti. Byly nastíněny možné varianty řešení krizové situace, okomentováno rozhodnutí, které bylo přijato, a vytvořen náhled na možný budoucí vývoj chování společnosti pro předcházení vzniku krizových situací.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; malé a střední podniky; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; master's theses