Finanční analýza ve vztahu k finančnímu plánu podniku - Bláha, Václav (2008)
Diplomová práce si klade za cíl vyhodnotit finanční situaci zemědělského podniku v letech 2001 -- 2007. Na základě finanční analýzy podniku jsem vytvořil finanční plán na následující tři roky. Pro finanční plánování je využit EFC model. Finanční plán jsem vyhotovil v optimistické, pesimistické a alternativní variantě.