Finanční analýza ve vztahu k finančnímu plánu podniku - Bláha, Václav; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce si klade za cíl vyhodnotit finanční situaci zemědělského podniku v letech 2001 -- 2007. Na základě finanční analýzy podniku jsem vytvořil finanční plán na následující tři roky. Pro finanční plánování je využit EFC model. Finanční plán jsem vyhotovil v optimistické, pesimistické a alternativní variantě.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses