Zhodnocení zavedené normy ISO 9001 v oblasti direct marketingu ve společnosti Wunderman s.r.o. - Ptáčková, Magda (2008)
Práce popisuje jednotlivé požadavky normy ISO 9001:2001 a plnění těchto požadavků v dané organizaci. Součástí práce je vyhodnocená anketa, které se zúčastnili zaměstnanci organizace.