Zhodnocení zavedené normy ISO 9001 v oblasti direct marketingu ve společnosti Wunderman s.r.o. - Ptáčková, Magda; Plášková, Alena, 1949-; Novohradský, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje jednotlivé požadavky normy ISO 9001:2001 a plnění těchto požadavků v dané organizaci. Součástí práce je vyhodnocená anketa, které se zúčastnili zaměstnanci organizace.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses