Tvorba strategického a operativního plánu nově vstupujících domácích investorů na mezinárodní trh - Urbanová, Kateřina (2008)
Diplomová práce byla věnována problematice vstupu českého investora na německý trh. Investor se specializuje na poskytování dopravních služeb zákazníkům především z řad potravinářských firem. Cílem práce bylo pomocí analýzy domácího investora a daného trhu zvážit rizika vstupu a doporučit následné kroky.